Italiensk restaurant i hjertet af Odense

La Dolce Vita

VELKOMMEN TIL ET LILLE STYK ITALIEN

La Dolce Vita

Få en mindeværdig aften i hyggelige rammer. Vores køkken er moderne og følger sæsonen, så du altid kan nyde friske og smagfulde retter. Vi har over 50 vine, som er nøje udvalgt for at sikre, at der er noget for enhver smag.

Italiensk mad for enhver smag

La Dolce Vita-teamet står klar til at byde jer velkommen og sørge for, at jeres aften bliver uforglemmelig. Uanset om I er til en romantisk middag for to eller en festlig aften med venner og familie, sørger vi for den perfekte oplevelse.

Moderne italiensk køkken med nordiske råvarer

Vores dygtige kokke kombinerer moderne italiensk køkken med nordiske råvarer for at skabe unikke og lækre retter, der afspejler både tradition og innovation.

_DSC1400
_DSC1387
Gode råvarer kan smages

Vores Restaurant

La Dolce ligger i hjertet af Odense. Vi fokuserer på friske, grønne smage fra kvalitetsråvarer fra Danmark og lægger stor vægt på sæsonens råvarer. Der er en tæt forbindelse mellem det, der vokser på træerne, og det, der serveres på tallerkenen.

Vi anvender udelukkende de fineste råvarer, som vi importerer direkte fra Italien, samt et bredt udvalg af fisk og skaldyr som kan nydes ved at forudbestille. Vores menu tilpasses efter sæsonen og opdateres ofte dagligt. Vi fremstiller altid vores pasta fra bunden og serverer den frisk hver dag.